Bir sigara grubuna daha zam

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dündar, bir sigara grubuna daha zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Dündar, "Zam gelmeyen sigara grubu kalmadı" dedi

Sigara gruplarına arka arkaya gelen zamlara bir sigara grubu daha eklendi. Zammı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Daha önce JTİ, BAT, Philip Morris, Imperial Tobacco gruplarına 5 TL zam geldiğini açıklayan Dündar, bugün de TT grubuna zam geldiğini kaydetti. Dündar, X (Twitter) hesabından yaptığı duyuruda “TT grubuna da zam geldi. Böylece zam gelmeyen grup kalmadı” dedi. 

Zamla birlikte TT grubunun en pahalı sigarası 53, en ucuz sigarası ise 42 TL'ye yükseldi.

KASIM’DA 4 SİGARA GRUBUNA ZAM YAPILMIŞTI

2 Kasım itibarıyla sigara fiyatları güncellenmişti. Gelen zamla en pahalı sigara 55 ile 58 TL arasında seyrediyordu.

3 Kasım'da gelen son zamla birlikte BAT grubunun sattığı en ucuz sigara 48 TL olmuştu. Grubun en pahalı sigarası ise 60 TL'ye çıkmıştı.

7 Kasım ise Philip Morris grubuna zam yapılmıştı. Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 65 liraya yükselirken, en ucuz sigarası 52 lira olmuştu.

9 Kasım'da da Imperial Tobacco'ya gelen zamla beraber en pahalı sigarası 57 liraya yükselirken, en ucuz sigarası 45 lira olmuştu.