Karabulut Bozkır'da BBP'den aday oldu

Daha önce Akparti'den Bozkır Belediye Başkan adayı olan Nazif Karabulut, daha sonra BBP'den adaylık başvurusunda bulundu. Akparti Bozkır teşkilatı da istifa ederek, Karabulut'un yanında yer aldı.

Konya Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut Büyük Birlik Partisi’nden Bozkır Belediye başkan adayı oldu.

Daha önce Akparti’den aday olan Karabulut, Akparti il yönetimini ile görüşmesinde, kendisine mevcut belediye başkanı ile devam edeceklerinin bildirilmesi üzerine bu kez BBP’nden aday olduğunu açıkladı.

Akparti Bozkır ilçe yönetimide Nazif Karabulut’un adaylığının Akparti tarafından kabul edilmemesi üzerine “Bozkır’da mevcut belediye başkanı ile seçimi kazanamayacaklarını” açıklayarak istifa edip, Nazif Karabulut’un yanında yer aldıklarını açıkladı.

Nazif Karabulut, Konyaolay’a yaptığı açıklamada “Mevcut başkanla Bozkır’da bugüne kadar ne yapıldı da bundan sonra o yapılacak?. Bir Bozkır sevdalısı olarak dönüşü olmayan bir yola çıktım. Belediye başkanı olup hemşehrilerime nasıl hizmet edilirmiş gösterceğim. Bozkır sevdalılarının desteğini bekliyorum. Yeter artık. Bozkırlıların  silkinip, kendine gelmesi gerekir” dedi.  

KONYAOLAY/Savaş ARAL