Konya Beyşehirli Konyaspor taraftarlarını konuşuyor

KONYASPOR'un sahasında oynadığı karşılaşma için otobüslerle Konya'ya gelen 325 kişilik Beyşehir ve Huğlulu Konyaspor taraftarları gönüllere taht kurdu

Huğlu’dan Konyaspor’a çok anlamlı taraftar desteği

Trendyol Süper Ligi’nde mücadele veren Konyaspor’a ligin 25.haftasında evinde MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etmeyi başardığı müsabakada Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nden giden çok sayıda taraftar da tribünlerden büyük bir destek verdi.

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı olan Huğlulu iş insanı Halil İbrahim İncer’in ligde kümede kalma mücadelesi veren yeşil-beyazlılara oynadığı son maçta tribün desteği sağlamak amacıyla hayata geçirmeyi düşündüğü proje uygulamaya geçirildi.

İş insanı İncer’in Huğlulu hemşehrileriyle irtibata geçerek gerçekleştirilmesini talep ettiği projeye sponsor olarak destek olabileceğini belirtmesi üzerine düzenlenen organizasyonu Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği üstlendi.

Derneğin organizasyonunda;  MKE Ankara Gücü maçında Konyaspor’a taraftar desteği sağlamak amacıyla Huğlu’dan 325 kişi maç bileti ve yemek masraflarının da ücretsiz olarak sağlanmasının ardından stadyuma götürülerek karşılaşmayı tribünlerden izlenmesi ve takıma destek vermesi sağlandı.

Organizasyon hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Abdüssamet Beton, Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı olan Huğlulu iş insanı hemşehrileri İbrahim İncer’den gelen teklif üzerine bu programı düzenlemeye karar verdiklerini anlattı.

Organizasyona Huğlu ve Beyşehir ilçe merkezinden yaşları 6 ila 60 arasında değişen toplam 325 kişinin katıldığını, Beyşehir merkezden de 80 taraftarın bu programa dahil edildiğini vurgulayan Beton, şu bilgileri verdi:

“Amacımız, ligde kümede kalma mücadelesi veren ilimizin takımı olan Konyaspor’a kendi sahasında oynayacağı kritik müsabakada taraftar desteği sağlayabilmekti. Bunun yanı sıra, bugüne kadar Konyaspor’a gönül vermesine rağmen hiç maçlarına gidememiş gençlerimiz ile yine uzun zamandır müsabakalarına gidememiş insanların da aralarında olduğu toplam 325 kişiyi bu organizasyona dahil ettik. Gençlerden çoğu da ilk kez Konyaspor maçı izlemenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.

Huğlu’dan yola çıkan 3’ü otobüs, 6’sı minibüs olmak üzere toplamda 9 araçla, kendi özel araçlarıyla gelenler de var, hepsinin maç biletini ve dönüşteki yemek masraflarını sağ olsun sponsor olan iş insanımız karşıladı.

Kendisine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Müsabakayı izleyen taraftarlarımız maçtan sonra organizasyondan çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler. Hatta devamının gelmesini isteyenler de oldu. İnşallah dernek olarak bu organizasyonun devamını getirmeyi de çok istiyoruz. Konyaspor’umuzu taraftarlarımızın da desteğiyle rakibini mağlup etmesinden dolayı da kutluyor ve tebrik ediyoruz.”

RIZA ÖNSES/KONYAOLAYTV