Konyaspor olmak ya da olmamak maçına çıkıyor

Konyaspor kritik maçta sahasında Samsunspor ile karşılaşacak. Bugün saat 19.00'da başlayacak maçı Kadir Sağlam yönetecek. Yeşil-beyazlılar, taraftarının da desteğiyle kazanarak ligde kalma yolunda çok büyük bir avantaj sağlayacak

Konyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında bugün sahasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Konyaspor açısından büyük önem taşıyan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılığını Serkan Çimen ve Suat Güz yapacak. Erkan Özdamar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Konyaspor  hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığını atlatan henüz hazır olmayan Yasir Subaşı ile tedavisi süren Metehan Mert yarınki maçta forma giyemeyecek. Bu hafta takımla çalışan Marlos Moreno ise şans verilmesi halinde süre alabilecek.

SÜPER Lig’de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile berabere kalarak kritik bir puan alan Konyaspor, 42 puanı bulunan ve düşme korkusunu üzerinden atan Samsunspor’u mağlup ederek hem rahatlamak, hem de 3 puan hasretine son vermek istiyor.

KONYASPOR, sezonun en kritik maçında konuk edeceği Samsunspor’u mağlup ederek hem 3 maçlık galibiyet hasretine sonlandırmak, hem de ligde kalma adına dev bir adım atmak istiyor.

Konyaspor’un teknik patronu Ali Çamdalı da Samsunspor maçını kazanarak, kariyerindeki ilk 3 puanını almayı hedefliyor. Ayrıca Konyaspor, ligde 19 sezonluk bir aranın ardından Samsunspor’u evinde konuk edecek. İki takım arasında Konya’da oynanan son lig maçı, 9 Nisan 2006 tarihinde oynanmış ve taraflar müsabakadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. *