Konyaspor yönetimi basın toplantısı yaptı

Başkan Ömer Korkmaz, As Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, son transferlerle ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

Ömer Korkmaz başkanlığındaki Konyaspor yönetiminin her ay yaptıkları basın toplantılarının bu ayki basınla buluşmasında gündem son transferler ve takımın içerisinde bulunduğu durum oldu.

Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, yönetim olarak şartları zorlayarak da olsa kulübün bunalımlı dönemden çıkması için çalıştıklarını belirtirken, As başkan Adem Bulut’ta yeni yapılan transfer görüşmelerindeki başkan Ömer Korkmaz’ın verdiği mücadeleyi anlattı.

Konyaspor Başkanı Korkmaz, titiz ve seçici bir transfer politikası izlediklerini ve ligi bilen takıma geldiği andan itibaren taktı verecek isimler üzerinde durduklarını ve transfer edilen isimlerlerden de beklentilerinin çok olduğunu vurguladı.

Bir yandan mevcut futbolcuların maaşlarını bir yandan da transfer taksitlerini ödediklerini diğer yandan da transferleri gerçekleştirdiklerini de belirten Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz “İşimiz çok zor. Dışarıdan para desteği hiç yok. Harcamalarımız tamamen yönetimin içerisindeki arkadaşların maddi desteği ile yapılıyor. Şu an Konyaspor’u ligde tutundurmaktan başka hiçbir gayemiz yok. Bu durumda gelecek için planlar yapamıyoruz” şeklinde konuştu.

Taraftarın bu durumda takıma sahip çıkması gerektiğini ama takımın gidişatından dolayı taraftarın takıma küs olduğunu da kaydeden Korkmaz “Takıma taktı verecek güzel transferler yaptık. Önümüzdeki Başakşehir maçında bunu fark edeceğiz.  Galip gelmekten başka hiç bir düşüncemiz yok. Taraftarımız bizi bu maçta yalnız bırakmamalı. Sahadaki futbolcu, tribünde taraftarının desteğini görürse daha başarılı olur. Şu an Konyaspor’un tek ihtiyacı taraftar desteğidir. Bizde bunu Başakşehir maçında bekliyoruz” dedi.