Recep Konuk sahaya indi

RECEP KONUK 'Selamün Aleyküm' diyerek, gömleğinin kollarını sıvamış adeta 'ben geliyorum' mesajı veren bir paylaşımda bulundu.

27 Temmuz’da yapılacak Pankobirlik seçimlerinde aday olan Pankobirlik’in eski başkanı Recep Konuk seçim çalışmalarına sosyal medya hesabından paylaştığı 2 anlamlı fotoğrafla start verdi.

Konya Şeker’i bir fabrikadan alarak 46 tesisli dev bir kuruluş haline getiren Recep Konuk, geçtiğimiz seçimlerde bazı nedenlerden dolayı aday olmamıştı.

Pankobirlik tarihine derin izler bırakan ve Türkiye’ye “Torku” gibi dev bir marka kazandıran Recep Konuk, mevcut yönetimin, mali kurulu seçimli genel kurul ilan etmesinin ardından,  tatilini yarıda keserek, Konya’ya dönerek, hemen kurmaylarıyla bir toplantı yapmıştı.

Gece geç saatlerin ardından biten toplantının ardından, gömleğinin kollarını sıvamış bir fotoğrafla “Selamün Aleyküm” diyerek, adeta “ben geliyorum” mesajı veren bir paylaşımda bulunmuştu.

Sabah saatlerinde de bu kez, ardında onlarca kişi olan tarlada çekilmiş bir fotoğrafla “Haydi bakalım toplanalım” diyerek ikinci bir paylaşım yaparak, sahaya indiğinin mesajını verdi.

KONYAOLAY/ÖZEL